Ученици нападнаха възрастен мъж след забележка

0
Полицията издирва трите деца
Полицията издирва трите деца

Полицията издирва трите деца

Ученици нападнаха днес възрастен мъж, след като им направил забележка, че вдигат голям шум в пътнически микробус, движещ се по направлението от Ловеч към село Славяни. Трите деца са от ромски произход и са на възраст 14, 17 и 18 години. Самоличността им е установена, но се издирват, тъй като след инцидента се укрили, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Сигналът е подаден малко след 14:00 часа.

Учениците се качиха от Ловеч. Взеха да викат и да хвърлят боклуци в микробуса. Възрастният мъж им направи забележка, а те започнаха да го обиждат и му се заканиха, че като стигнат в Славяни, ще го набият. При слизане на спирката в селото го нападнаха“, обясни пред журналисти шофьорът на превозното средство Иван Драганчев.

Нападнатият пътник Митко Тодоров, който не е пострадал сериозно, обясни, че казал на младежите да са по-тихи, защото има заболяване, предава БТА.

Учениците ми казаха, че това изобщо не ги интересува и като слязат в Славяни, ще ме набият. При слизането започнаха да ме удрят и бутат. Обадихме се в полицията, но те избягаха“, разказа Тодоров.

По случая се води разследване.

От фирмата превозвач съобщиха, че и друг път е имало инциденти със същите ученици. Преди около месец използвали електрошок срещу друг техен шофьор, който след това напуснал работата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Ще ви разкажа
    История от днес,ранния следобед в Русе,градски автобус с доста ученици,горен курс,явно след часовете се прибират.Бях седнала,качи се майка с количка с бебе и с второ дете на около 5.Няма места.Станах да и освободя и,докато им казвам да седнат,поглеждам към седалката и .....там набързо се е наместила една госпожичка от ученичките.Не че я оставих,но тази тяхна елементарна липса на възпитание или съпричастност е извън всякакви граници на приемливото.Къде са родителите/на първо място/,къде са учителите,къде сме ние.Ако по-честичко ги слагаме на място,това ще бъде ограничено
  • 5
    3
    СвръхАз
    И аз ще дойда! Трима за щастие!
  • 7
    2
    До 1
    Да взема да дойда и аз,по забавно ще е ако сме двама.
  • 11
    1
    Абееее......
    Да взема да се преоблека като по възрастен и да се кача на този курс. Много ще е интересно как ще изглеждат тези долни цигански отрепки на слизане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари