Ученик стреля с пистолет в училище в Белград

0
Охранител на училището е убит, има и ранени
Охранител на училището е убит, има и ранени Снимка: БГНЕС / EPA

Осем деца и един охранител са убити при нападението

Ученик от седми клас е стрелял тази сутрин в училище в центъра на Белград, съобщават сръбските медии. Вестник "Политика" съобщава в електронното си издание, че осем деца и един охранител са убити при нападението в училище "Владислав Рибникар" във Врачар.

Сръбската полиция съобщи, че е получила сигнал за стрелба в основното училище "Владислав Рибникар" към 8:40 часа сутринта. Заподозреният, ученик от 7 клас е бил арестуван. Момчето изстреляло няколко изстрела от пистолета на баща си по ученици и училищната охрана.

Полицията работи за установяването на всички факти и обстоятелства във връзка с инцидента, се казва в съобщението на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    аха
    ахахаха баш американците са виновни че някакв пъпчивец се сдухал. сигурно американците му тикнали пистолета в ръцете, айде по сериозно....
  • 3
    1
    Не се учудвайте:
    Точно там американците хвърляха бомби с обеднен уран по цивилното население и „изнасяха“ демокрация! Това са техните американски „ценности“ в действие! Да му мислят усраинците и молдовците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари