Ученик пропуска матура заради катастрофа

0
Янко, от Камено цяла нощ чел за матурата, не бил мигвал
Янко, от Камено цяла нощ чел за матурата, не бил мигвал

Сблъсък между джип Мерцедес и стар Фолксваген блокира оживеното кръстовище

на бул. "Стефан Стамболов" между Механотехникума и ТОХ-а в Бургас 15 минути преди 8 ч.
Стар Фолксваген, излизащ от паркинга пред фирма "Венто" и предприемащ обратен завой в посока МБАЛ-Бургас на червен светофар, бе нацелен от джипа, преминаващ по булеварда в посока от МБАЛ-Бургас към Новата поща, съобщи Флагман.

За щастие, джипът бил управляван от уравновесен човек и скоростта му нямала повече от 30 км/ч, макар че опитвал да хване зеленото в последните секунди.

Мерцедесът се забил в лявата предна врата на поне 20-годишния Фолксваген, разбил стъклото, но водачът вътре останал невредим.

Слабичко момче, силно уплашено, но без наранявания се измъкнало от ударената кола. Янко, от Камено цяла нощ чел за матурата, не бил мигвал. Рано сутринта запалил колата и тръгнал към Бургас. Момчето е възпитаник на ТОХ-а. Влязъл в паркинга, надявайки се, че толкова рано може да намери свободни места.

„Огледах се и като не намерих място на паркинга, трябваше да изляза, за да паркирам някъде другаде. Притеснявах се, че в 8 часа трябва да съм влязъл в класната стая, затова предприех неправилната маневра с обратния завой на кръстовището”, каза Янко.

Двамата мъже от джипа, също млади, запазиха самообладание и като видяха, че момчето е притеснено, по никакъв начин не го обезпокоиха повече.

Напротив – те опитаха да го успокоят, очаквайки да дойде патрулната кола. Мощният немски джип е буквално помлян челно, а по трошката нямаше особени поражения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари