Убитият в Девин Руско е издъхнал след жесток побой

0
Това показа аутопсията /Снимката е илюстративна/
Това показа аутопсията /Снимката е илюстративна/

Това показа аутопсията

Убитият в Девин 42-годишен мъж е издъхнал след жесток побой. Нанесени са му били множество удари с ръце и твърди предмети в областта на главата и тялото, показва аутопсията, предава БТА. Задържан за престъплението е 39-годишният Стефан Шупев - брат на жертвата. Окръжната прокуратура в Смолян внесе искане за налагане на мярка „задържане под стража“ на арестувания.

Тялото на жертвата беше открито на 24 януари след получен сигнал за изхвърлен дървен шкаф от тераса на апартамент. Служителите на МВР установили, че той е хвърлен от четвъртия етаж на сградата, където живеели братята, съобщи окръжният прокурор на Смолян Недко Симов. При извършен оглед в жилището е намерен и трупът на Руско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До Абдал Демократович
    Прави показно.... :-))
  • 8
    1
    Абдал Демократович
    Този на снимката какъв го играе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари