Убиха журналист от САЩ пред дома му

0
Изглежда, че 69-годишният Герман е влязъл в пререкание с друго лице, което е довело до намушкването с нож
Изглежда, че 69-годишният Герман е влязъл в пререкание с друго лице, което е довело до намушкването с нож Снимка: АП

Журналист от Лас Вегас е бил намушкан с нож пред дома си и полицията издирва заподозрян

Това съобщиха властите, предаде Асошиейтед прес и БТА.

Служителите на полицията в Лас Вегас са открили разследващия журналист Джеф Джърман мъртъв с прободни рани около 10:30 ч. вчера, след като властите са получили обаждане на телефон 911, съобщи „Лас Вегас ривю джърнъл“.

Изглежда, че 69-годишният Герман е влязъл в пререкание с друго лице, което е довело до намушкването с нож, за което се смята, че е изолиран инцидент, съобщиха от полицията.

"Смятаме, че кавгата е станала извън дома", заяви на пресконференция капитан Дори Корен, говорител на полицейското управление в Лас Вегас. "Имаме някои следи. Издирваме заподозрян, но той не е открит.''

Глен Кук, изпълнителен редактор на „Ривю джърнъл“, заяви, че Джърман не е съобщавал на никого от ръководството на вестника за опасения относно личната си безопасност или за отправени срещу него заплахи.

Джърман се присъедини към „Ривю джърнъл“ през 2010 г. след повече от две десетилетия в „Лас Вегас Сън“, където беше коментатор и репортер, отразяващ съдилища, политика, труд, правителство и организирана престъпност.

Известен е с публикациите си за злоупотреби в държавната администрация и политически скандали, както и с отразяването на масовата стрелба на музикалния фестивал в Лас Вегас през 2017 г., при която загинаха 60 души, а над 40 бяха ранени.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    djo bid0n
    Очаквано: простият к!р!л 5к0ф публично за пред хората хили б0!к0 банкянски, а са се споразумяли след изборите да управляват заедно!! Носи се солиден слух, че разбирателството им е уредено в американското посолство! По този начин и двете американски партии ще вземат властта в полза на америка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари