Убиха бивша руска манекенка и дъщеря ѝ в Турция

1
Според властите в Бодрум става дума за двойно убийство, извършено с огнестрелно оръжие
Според властите в Бодрум става дума за двойно убийство, извършено с огнестрелно оръжие Снимка: Instagram

Според властите в Бодрум става дума за двойно убийство, извършено с огнестрелно оръжие

Телата на бившата руска манекенка 42-годишната Ирина Двизова и нейната дъщеря Даяна (на 15 години) бяха намерени край път в турския град Бодрум, написа израелската медия Нюзру, цитирана от Novini.bg.

"Роднини на жената и тийнейджърката дълго време не са могли да се свържат с тях. Заради това близките са отишли в дома им. При пристигането си роднините на Двизова и дъщеря ѝ открили кръв", посочи още изданието.

"Хората се обадили в полицията. Служителите на реда пристигнали в жилището, прегледали записите от камерите за видеонаблюдение, проследили пътя на последната заснета кола и намерили телата на момичето и жената", добави медията.

"Според властите в Бодрум става дума за двойно убийство, извършено с огнестрелно оръжие", написа още Нюзру.

"Основният заподозрян за престъплението е бившият мъж на Двизова – литовският гражданин Андрей Куслевич (на 45 години). Двамата са имали спор за попечителството над петгодишния им син", допълни цитираната медия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари