Убиецът на Милена: Искам да бъда при родителите си

0

Илиян Рангелов от Куртово Конаре, който прободе с нож в гърдите годеницата си Милена Динова на 28 декември, е направил опит да пререже вените си в ареста.

Това се разбра в Пловдивския окръжен съд, където 27-годишният мъж се появи с бинтована ръка, пише 24 часа.

Той бе доведен с придружаващ лекар от университетската болница "Св. Георги", тъй като днес се гледа мярката му за неотклонение.

В залата стана ясно, че Илиян е направил опита за самоубийство навръх Нова година, но така и не се разбра с какво точно е прерязал вените си. Адвокатите му поискаха домашен арест за него и назначаване на съдебно психиатрична експертиза заради направения от него опит за самоубийство, а прокуратурата от своя страна настоя той да остане зад решетките заради тежестта на извършеното от него престъпление.

"Няма какво да кажа", заяви Илиян Рангелов, когато съдийката Даниела Събчева го попита дали има нещо да добави. В последната си дума обаче поиска домашен арест.

"Искам да бъда при родителите си, нуждая се от психиатър", каза Рангелов. Съдът се оттегли за съвещание, за да вземе решение за мярката му за неотклонение. Решението им бе да остане в ареста заради опасност да се укрие.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари