14 години затвор за убиеца на Милена

0
Илиян заби нож в сърцето на красавицата, после опита да се самоубие в ареста
Илиян заби нож в сърцето на красавицата, после опита да се самоубие в ареста

За 14 години в затвора отива Илиян Рангелов, който на 28 декември 2016г. уби с един удар с нож в гърдите красивата си годеница Милена Динова, реши окръжният съд в Пловдив.

Близките на убитото момиче поискаха Илиян да бъде в затвора до края на живота си и да не може да замени тази присъда с по-лека.

Първоначално след убийството Илиян признал, че той е наръгал Милена. Бил уличен в лъжи от полиграф и си признал всичко. В първите дни, след като бе арестуван, дори опита да се самоубие, режейки си вените, но неуспешно. След това обаче подсъдимият реши, че няма да признава вина и поиска делото срещу него да се гледа по общия ред, припомня Монитор.

47-годишната майка на Милена не може да си прости, че се е доверила на Илиян. Пред съда тя обясни, че дъщеря й дълги години е живяла в Гърция. Там имала две връзки, като последната била с албанеца Артан, който много я обичал и искал да си я върне. Милена обаче се върнала у нас и започнала работа като барманка в село Куртово Конаре. Именно там се запознала с Илиян. Заживели в къщата на баба му в селото, като Милена искала да ремонтират своя етаж. Затова давала повече нощни смени в месокомбината в Ново село, за да печели повече. Вдигнали годеж през декември 2015г., но Илиян много я ревнувал. В същото време самият той си правел каквото си иска. Във фаталната вечер на 28 декември 2016г. Илиян бил на заведение, докато Милена го чакала в тях. Когато той се прибрал, тя му казала, че това не може да продължава повече така и се облякла да ходи на работа. След скандала със заплахи за раздяла Илиян грабнал нож от кухнята, настигнал я и на около стотина метра от тяхната къща, по средата на улицата, я наръгал един път с нож в гърдите. Ударът е бил точно в сърцето и Милена е починала моментално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари