Uber ще доставя тикви

0
Всеки, който има мобилното приложение за споделени пътувания Uber, може да си поръча тиква.
Всеки, който има мобилното приложение за споделени пътувания Uber, може да си поръча тиква.

Във вторник, на 20 октомври, всеки, който има мобилното приложение за споделени пътувания Uber, може да си поръча тиква.

"Отворете приложението между 15 и 19 часа, натиснете UberТИКВИ и поръчайте вашата тиква в София. Цената за доставка на една тиква е 3 лева, за декорация или не, ние ви носим най-много по две", пише компанията в съобщение на сайта си, като не уточнява дали акцията й е свързана с Хелоуин, пише Дневник.бг.

"Ние обичаме София и знаем, че София обича Uber и за това все още сме тук. Знаем, че цените правото си на избор. Колкото и да е странно, алтернативите при пътуванията са ограничени, но можем да ви предложим избор на тикви. Ето защо, бихме искали да ви дадем възможност да си изберете измежду красиви, кръгли (и не толкова кръгли) шарени, декоративни тикви през приложението. Надяваме се Комисията за защита на конкуренцията да не ни обвини в нелоялна конкуренция. Все пак става въпрос за тикви", пише още в съобщението.

Uber беше обвинена в нелоялна конкуренция и лишена от правото да работи в страната, което беше потвърдено и от Върховния административен съд в края на септември. Веднага след това започна и подписка в защита на Uber.

Само за 3 дни повече от 20 хил. души подписаха петицията, подкрепяйки споделеното пътуване и правото си на избор, пише в съобщението на компанията.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари