Турски ТИР се блъсна в стълб на пътя В. Търново – Русе

0
Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Двама водачи, причинили транспортни произшествия под въздействието на алкохол, са засечени от "Пътната полиция" във Велико Търново.

Вчера около 07.00 ч. на пътя В. ТърновоРусе, в района на Самоводене, турски тир с прикачено полуремарке, управляван от 39-годишен мъж, излязъл от пътното платно, блъснал се в стълб от електропреносната мрежа и се преобърнал. Пострадали няма.

Изпратеният на мястото полицейски екип е изпробвал водача за употреба на алкохол с техниоческо средство, апаратът е отчел 1.48 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Той е задържан за срок до 24 часа.  Срещу него е образувано бързо производство.

Същия ден около 17,00 ч. в с. Къпиново е възникнал втори пътен инцидент с лек автомобил "Киа", управляван от 35-годишния Х. И. от същото село, известен на полицията и осъждан. Движейки се по прав участък, водачът е загубил управление над возилото, излязъл е от пътното платно и се блъснал в каменен зид на къща.

В резултат на удара шофьорът е пострадал. Откаран е във великотърновската болница и настанен за лечение с луксация на тазобедрена става. При проверка за употреба на алкохол с техническо средство, апарътът му е отчел 1.25 промила. Взета му е кръвна проба. По случая е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари