Турска компания предлага стажове на русенски студенти

1
Стажантската програма продължава 10 месеца  по време на която стажантът получава заплащане в размер на минималната за страната работна заплата
Стажантската програма продължава 10 месеца по време на която стажантът получава заплащане в размер на минималната за страната работна заплата Снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

На 29 септември  Гюлчин Кючукова, директор човешки ресурси на „Пашабахче България ЕАД", се срещна с доц. д-р Калоян Стоянов, ръководител на Кариерния център при Русенския университет, на която бяха представени актуалните стажантски програми на компанията

Възможностите, от които могат да се възползват студентите на Русенския университет, са стажантска програма с продължителност до 10 месеца, по време на която стажантът получава заплащане в размер на минималната за страната работна заплата. Друга програма, предлага разработването на дипломен проект на територията на компанията, по избрана тема.

Обсъдена беше още и възможността за провеждане на дни на отворените врати, по време на които студентите да имат възможността да се запознаят с работата в реална среда.

Доц. Стоянов предложи подписването на типово споразумение за сътрудничество, в рамките на което организацията би имала възможността да разпространява информация за актуални нейни стажантски програми и свободни работни места.

Компания "Пашабахче България ЕАД" е създадена през 2015 г. след преструктурирането на предприятието Тракия Глас България ЕАД, като новооснованото дружество поема дейността по производство на домакинско стъкло. Компанията е част от турския производство на стъкло"Шишеджам".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари