Туристка храни бездомник, без изобщо да подозира кой е той

4
Тя му предложила парче пица, останало от семейния обяд на крак
Тя му предложила парче пица, останало от семейния обяд на крак

Френска туристка стана знаменитост в Ню Йорк с жест на състрадание към местен бездомник. Без изобщо да подозира кой е той всъщност! Историята бе разкана от New York Post и бързо се разнесе по света.

Карин Гомбо се разхождала из американския град със съпруга си и 15-годишния си син, когато забелязала бездомник да рови в кофа за боклук. Приближила се и му предложила парче пица, останало от семейния обяд на крак.

"Мъжът ме попита: "Какво има в пакета?" Опитах се да му отговоря на английски, но се получи нещо като полу-английски, полу-френски. Казах му: "Пица. Извинявайте, изстинала е вече!" Мъжът явно ме разбра и отвърна: "Благодаря, Бог да ви пази!", разказва Гомбо.

Карин нямала представа всъщност на кого е подарила пицата, докато два дни по-късно служители от хотела, където семейството й било отседнало, не й показали публикация в New York Post със снимка, на която тя разпознала себе си и бездомника. Текстът под снимката обяснявал, че всъщност това е актьорът Ричард Гиър.

Оказало се, че французойката случайно попаднала на снимачната площадка на филма "От незапомнени времена", в която Гиър изпълнява една от главните роли. Снимачният екип бил трогнат от спонтанната проява на човечност на французойката и я споделил с медиите.

 

Героите в тази история за доброто  

Ричард Гиър (вляво) току-що е получил пакета с храна от своята благодетелка

Е, как да не го сбърка човек с бездомник!

Източник: Мениджър
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари