Турист загина в Пирин

0
Самоличността му още не е установена
Самоличността му още не е установена Снимка: ПСС - Банско

Тяло на мъж извадиха от пропаст в Пирин

Отряд на Планинската спасителна служба (ПСС) в Банско проведе в късния следобед днес акция в ниската част на Пирин, съвместно с Районното управление на МВР и общинската служба за ред и сигурност. Това съобщиха от ПСС-Банско на официалната си фейсбук страница, предаде БТА.

Акцията е организирана по подаден сигнал, че на скалите при водопада в местността "Св. Никола" има изоставен велосипед, а в подножието им се вижда неподвижно тяло. При достигане при него спасителите установяват, че е на мъж, който е загинал.

Участниците в акцията успяват да извадят от пропастта тялото на починалия мъж, като използват катерачески пособия и техника. Самоличността му и причината за смъртта се установяват от следствените органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари