Тунчер Абтишев оглави ДПС - Русе

3
Айдоан Джелил предаде щафетата на новия общински председател на партията
Айдоан Джелил предаде щафетата на новия общински председател на партията Снимка: Дарик радио Русе

Айдоан Джелил предаде щафетата на новия общински председател на партията

С 54 гласа "за" и 2 "въздържал се" Тунчер Абтишев бе избран за общински председател на ДПС - Русе. 41-годишният автоинструктор бе единствена кандидатура, около която се обедини партията на провелата се днес общинска конференция. Въпреки че мнозинството от присъстващите делегати не искаше да се раздели с вече бившия общински лидер Айдоан Джелил заради всичко, което е направил за партията през трите си мандата, те бяха успокоени от него, че той ще продължи да помага в качеството си и на общински съветник.

Партията има нужда от обновление, а и винаги е добре да дадеш крачка назад, когато си на върха”, коментира Айдоан Джелил, предаде Дарик радио Русе.

На форума днес бяха избрани и хората, които да бъдат в състава на Общинския съвет на Движението за права и свободи, както и трима членове за Контролната комисия. Гласувани бяха и делегати за предстоащята на 11 февруари Областна конференция, на която ще бъде избран нов областен председател.

Номинации за областен лидер днес бяха направени за Айдоан Джелил и настоящият председател Дауд Ибрям. Джелил беше номиниран за мястото и на младежката конференция вчера. Засега това са единствените кандидатури за поста. Предстоят общински конференции в Сливо поле и Ветово.

Кой ще бъде новият областен председател на ДПС зависи преди всичко от общинската структура във Ветово, която има най-много делегати за областната конференция предвид резултатите на последните парламентарни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Ефендито
    Вземем ли властта в общината, а това скоро ще стане, във всеки кабинет ще има по една голяма туба вазелин и колегите ще смъкват панталоните и ше заемат поза Ге!!! Охохох, пофта!
  • 0
    4
    Тунчер
    Само след мандат- два ще дойде нашият ред! Не стават днешните маскари. Не могат да застанат при хората, да изслушат проблемите им и да предложат адекватно решение! Преди всичко трябва да сме хора . Ето в областта на медицината се получава .
  • 0
    3
    сопола
    Той ще е! Казах!
  • 1
    2
    До 1
    Той може да не си падс по кадъни, а по еркеци.
  • 0
    1
    Граждански Комитет
    Тунчер е следващият кмет на града. И внимавай с кадъните на работа, за да не се омаскариш, като колегата ей. Тунчер е Човекът.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари