Тулупи, почивайте тук!

4
Вие участвате в най-новата забавно развлекателна игра „Тулуп, почивай тук!“
Вие участвате в най-новата забавно развлекателна игра „Тулуп, почивай тук!“

Вие участвате в най-новата забавно развлекателна игра „Тулуп, почивай тук!“

За целта трябва да изберете българското море. Боже мой, защо трябва да избирате. Така се губи време и ценна енергия. Налагаме ви, принуждаваме ви да изберете българското Черноморие.

Хич да не ви пука, че това е дискриминация. Те и негрите са живели сума ти векове с дискриминация, пък виж – нищо им няма. Ако не намирате за честно, че ви притискат да ходите на българското море трябва да знаете, че сте прави. Обаче какво от това?

На Черноморието ще гарантираме следните противоепидемиологични мерки за да можете вие и цялото ви семейство да сте максимално предпазени от свирепата пандемия от коронавирус.

Бат Сандо дето вечер плющи германките у дискотеката вече ще е с нови полипропиленови гуменки с цел хигиена. И като седи през деня на частния паркинг до плажа да дърпа въжето вече няма да му се виждат неизрязаните нокти от по-миналата година.

Бат Цъко, дето събира по дваесеиедин лева за комбочадър вече ще е задължен от концесионера да се пръска по два пъти на ден с дезодорант за цялостна дезинфекция и ще лющи семки в найлоново пликче от биоразградим полимер.

Пейо дето готви зад ламарината френски специалитети в бистро „Екселсиор фантаскит плаза“ няма да си бърка повече от три пъти на час в носа. Обещал е пред хеито. И ще носи бяла шапка щото вече не пръжи кюфтаци а е кулинарен шеф.

Баба Тръчка хотелиерката ще маа по един парцал с белина в коридора на хотела и лобибара дето внукът и един негов приятел цакат табла на меката мебел. След дезинфекция лисва кофата пред хотела за да почисти и тротоара отпред.

Пясъкът по плажа ще е дезинфекциран. Обещали са от кметството. Само чакат едни пари.

Ешерихиите в канализацията вече ще са с дъх на дезинфектант.

Бат Сандо, тоя същия от преди малко, като се напие няма да пуска неговата си музика на стоватовите колони на плажа. Също така няма да налита на бой по принцип.

Продавачите на царевица вече ще са с бели маски и ръкавици. Царевицата ще е варена в спирт за по-хигиенично.

Ще е препоръчително. Какво ти, направо да се въведе като задължително който влиза в морето да си носи сапун и преди и след къпане да си мие ръцете. По 20 секунди всяка. Общо 40 секунди.

Дронове снабдени с рентгенови апарати ще обикалят вип зоните по плажовете и ще правят безплатни рентгенови снимки на всички срещу 40 лева. Ще има и специални рентгенови фотосесии от по тридесет кадъра за най-придирчивите.

Спасителите ще бъдат снабдени с набор за интубация и ще слагат на обдишване всеки съмнителен почиващ. За повишаване на тяхната квалификация до медицински специалисти са предвиден двудневен образователен курс.

С цел превенция в заведенията уискито, ромът, водката и останалите спиртни напитки ще бъдат заменени с медицински спирт.

Затова, сънародници, не жалете по Бяло море. Там тези мерки ги няма. А щом ги няма, значи вие не сте в безопасност.

Автор: Емил Йотовски (Novini.bg)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари