Цветомира напусна Hell’s Kitchen

2
Най-младата участничка просълзи конкурентите си на раздяла
Най-младата участничка просълзи конкурентите си на раздяла Снимка: Hell's Kitchen Bulgaria

Най-младата участничка просълзи конкурентите си на раздяла

Цветомира Стоянова, един от най-колоритните участници в историята на Hell’s Kitchen България, се раздели с мечтата за наградата от 100 хиляди лева. 18-годишната врачанка доби огромна популярност в социалните мрежи, а забавните и емоционални моменти от шоуто с нейно участие са гледани милиони пъти онлайн. Цвети беше и кулинарят, който претърпя най-голямо развитие и се превърна в най-младата участничка в историята на шоуто с черна куртка.

Тя обаче не успя да издържи на напрежението и високо вдигната летва в Hell’s Kitchen три седмици преди финала, а при емоционалното напускане конкурентните ѝ я изпратиха със сълзи в очите.

„Ти ми върна вярата в младите хора. Че искат да се учат, че искат да работят, че искат да се развиват. Ти си чудесен пример – спонтанна, готина, непосредствена, винаги с настроение. Но когато стане дума за работа – винаги първа. Има с какво да се гордееш!“, каза шеф Ангелов на раздяла с Цветомира.

В борбата за победа остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София. В следващите три седмици петимата ще продължат да се доказват във все по-сложни кулинарни изпитания, а на финала най-добрите двама ще премерят сили за голямата наградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Габи
    Прочетох за призива, да не се гледа шоуто зарди изгонването на Цвети.Това сигорно е предложение на зрителите от Враца. Какво можеш да харесаш в това ограничено и неуко като готвач момиче?Тя е срам за училището и учителите, които не са могли да я научат почти на нищо. Мисля, че няма училище за средно образование където се говори на такъв диалект. Ако има нещо възмутително, това е хвърлянето на храна от Ангелов, ниговите крясъци и унизително отношиние към накои от участниците.
  • 8
    3
    Срам
    Помня неща които съм учила преди 50години. А това момиче не помнеше какво е учила преди година. По наше време, който не ставаше за нищо отиваше да учи за готвач. Пак ли се завръщат тези времена?Дано днешните добри готвачи не са само такива, а и хора с добра обща култура.
  • 7
    2
    Габи
    Най-накрая Ангелов да вземе едно правилно решение. Когато млад човек иска да стане шеф готвач редно е да има обща култура, познания и интелект. Това момиче беше много далеч от всичко това. Дори и в готвенето беше много по-зле от изгонени по-рано участници. С лансирането на такива участници и с гаврата с изхвърляната храна този "Шеф "само падна в очите на хората.
  • 3
    1
    Силвия
    Браво Цвети!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари