Цветомир Найденов: Не мога да повярвам какви глупави хора има

2
Собственикът на Ефбет смята, че Черепа не е плащал подкупи
Собственикът на Ефбет смята, че Черепа не е плащал подкупи

Публикуваме коментар на Цветомир Найденов относно твърдението на Божков, че е плащал подкупи на Горанов и Борисов:

"Не мога да повярвам какви глупави хора има. Вярват на лъжите на Черепа, че е платил 200 млн подкупи за 5 години за такса спокойствие. Аз не знам за такива подкупи, Тънките вратлета от Национална лотария не знаят, гърците от Интралот не знаят...

Как я мислите тая работа?

Всичките са взели 1000 лева печалба, Черепа е взел 510 лева и е платил от тях 200 лева за подкупи вместо всички негови съдружници? И така той си намалява % от 51 на 31% да не е луд да не ни накара и ние да плащаме?

Всъщност опита се да ни рекетира и плаши с убийство и веднага получи към 5 сигнала в Прокуратурата с доказателства миналата година.

Ако не бяхме пуснали ние сигналите, Черепа щеше още да ви убива, бие и изнасилва ... и тези 700 млн, щяха да станат 1,4 милиарда ! И не само това....."

Преди това Найденов обяви, че Георги Кадиев е един от основните виновници за монополното положение на Черепа в хазарта.

"Черепа цялата 2014 година работи без да плати 1 лев данък и е косвено виновен за неплащането на тези 700 млн с глупаво високата си такса от 15 %, която я няма никъде по света.... и ми говори за морал. Това е краят!!!", пише още собственикът на Ефбет.

За Севдалина Арнаудова коментира следното: "Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария ...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти много лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае....за какво ли още не излъга"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари