Цветомир Найденов: Божков ни рекетира още през 2016 година

1
Найденов не е подал сигнал тогава, защото е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат мерки
Найденов не е подал сигнал тогава, защото е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат мерки

Цветомир Найденов не е подал сигнал тогава, защото е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат мерки

Васил Божков ни заплаши с убийство на 12 юни. Дотогава сме имали съвместен бизнес в една фирма и 9 игрални зали. Нашето семейство си има отделен бизнес. Не знаехме какво да правим, за това събирахме доказателства срещу Божков. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA Цветомир Найденов, бивш съдружник на бизнесмена Васил Божков и човекът, подал сигнал срещу него в прокуратурата.

Той обясни, че не е знаел за подкрепа от Владислав Горанов към Божков. Според него бизнесменът "никога не е казвал вярна дума, може да лъже и сега". Найденов не очаква нищо от Божков. Те са си разделили бизнеса и е върнал част от игралните зали.

"С Божков никога не сме били приятели, не сме излизали заедно по заведения, не ме е интересувало какво прави. Искам да опровергая един мит - че Божков ни бил създал. Към момента, в който станахме съдружници, фирмата ми вече действаше от 3 години", обясни Найденов. Той разкри, че Божков го е рекетирал още през 2016 година. Найденов не е подал сигнал тогава, защото е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари