Цветеслава Гълъбова: Ние не сме крепостни и не сме бездомници

2
Кандидатът за депутат от "Левицата" не смята, че цепят лявото
Кандидатът за депутат от "Левицата" не смята, че цепят лявото Снимка: bTV / стоп кадър

Кандидатът за депутат от "Левицата" не смята, че цепят лявото

Не смятам, че ние цепим лявото, защото ние сме подали ръка към всички леви формации за преговори, за разговори. Когато двама души преговарят, могат да постигнат желания резултат. Ако е желание за двамата, никой от нас не е крепостен на някого, за да ни се казва: Върнете се, ние ще ви приютим. Ние не сме бездомници. Нито пък може да се поставят условия кой да участва в листите и кой да не участва.

Това коментира по bTV Цветеслава Гълъбова, водач на листите в Монтана и Стара Загора от „Левицата“.

Тя обобщи и програмата, като акцентира кои проблеми ще са основни. И твърдо заяви, че „Левицата“ е различна от БСП с това, че не се различава това, което казват и това, което правят.

Имаме програма, започвам с това, че демографската криза, демографската катастрофа се решава с много мерки, свързани с развиване на икономиката и мотивация на младите хора в репродуктивна възраст да останат в България. Не да ги задържаме административно по някакъв начин, но те трябва да останат в Българи. Трябва да акцентираме върху стимулите за младите семейства, стимулите за децата, осигуряване на достъп до качествено здравеопазване и качествено образование, възможност за за културни мероприятия. Как да отиде човек да живее в Лом като не може да иде на едно кино. Освен че няма къде да работи не може да отиде на един театър“, каза Гълъбова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари