Цветеслава Гълъбова: Напуснах БСП в деня на конгреса след 4 години членство

0
У нас коалиция стана мръсна дума, но трябва да свикваме, че ще се управляваме от коалиции, заяви тя
У нас коалиция стана мръсна дума, но трябва да свикваме, че ще се управляваме от коалиции, заяви тя Видео: bTV

„Левицата“ ще води разговори с всички партии, обясни тя

У нас коалиция стана мръсна дума, но трябва да свикваме, че ще се управляваме от коалиции. Ще има много и обстоятелствени разговори. Няма да тръгваме напред с червени линии. Трябва да се научим да говорим и това ще правим“, каза в ефира на bTV д-р Цветеслава Гълъбова, кандидат за депутат от „Левицата“.

По думите ѝ нито коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“, нито ГЕРБ са идейно близки до „Левицата“, но ще водят разговори с тях.

В БСП членувах четири години и напуснах в деня на конгреса на 11 февруари. След всичко, което видях, това беше капката, която преля и напуснах. Завоят има много лица – управление в четворната коалиция, вземането на решения, които не са добри за хората, мимикрията. Един ден казваме „ние сме против войната, няма да изнесем нито един патрон“, а на другия ден, условно казано, се оказва, че сме били първенци. Когато нещата са поставени на ясна основа и се държи тази линия докрай няма нищо укорително“, коментира д-р Гълъбова.

По думите ѝ проблемът идва от ръководството, а не от хората в партията.

Ние подаваме ръка да направим един мост, по който да стане естественото обединение на всички леви хора в България. Силно се надяваме на местните избори тази есен БСП да е част от нашата коалиция“, каза още Цветеслава Гълъбова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари