Цветен хороскоп за ноември

0
Вижте кое цвете сте според датата на раждане
Вижте кое цвете сте според датата на раждане

Цветен хороскоп за ноември.

Ако сме родени през ноември, можем да определим кое цвете съответства на зодията ни според датата на раждане.

3–12 ноември - Орхидея

Ако розата е царица на цветята, то орхидеята е негласна тяхна фаворитка. Това прекрасно цвете е сякаш въплъщение на страстта и родените под неговия знак винаги са надарени с особен чар и сексуалност. Понякога тези качества не излизат на показ, скрити са под маската на благоприличието, но рано или късно се проявяват в някакъв аспект.

Хората – Орхидеи винаги взимат това, което смятат, че им принадлежи по право. Понякога могат с години да изчакват някоя благоприятна възможност, но свойственото им душевно благородство никога не им позволява да използват противозаконни методи и действия за тази цел. Сигурно си мислите, че е лесно да си Орхидея, но истинската красота винаги е съпроводена с огромна вътрешна работа.

13–22 ноември - Божур

Не случайно мъдрите китайци приемат божура като символ на благополучие и благоденствие. Родените под този знак успешно се реализират в живота. Надарени са с особена физическа издържливост, благодарение на която сред тях има много спортисти. Но в древните легенди божурът понякога символизира гордост.

Ако сте представител на това цвете трябва да помните, че успехът ви е не само ваше лично постижение, но и помощ от тези, които са до вас. Тогава всичко ще бъде наред.

23 ноември–2 декември - Гладиол

Това е цветето на гладиаторите – смели, честни, умни и силни. Ако на такъв човек му провърви да намери призванието си в живота, той бързо гради кариера и достига върхове. Родените под този знак са успешни лекари и юристи, но не и политици. По природа са пътешественици, романтици и мечтатели. В любовта си рядко остават верни, въпреки че се отнасят много сериозно към семейството си.

Ако ви е било предопределено да се родите под знака на Гладиола, навярно притежавате силен рицарски дух и чувство за отговорност. Гордейте се с тези свои качества – те са рядкост в наше време.

Източник: zeleno.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари