Цветелина Русалиева - усмивка в очакване на нещо хубаво

0

Ние не се усмихваме, защото се е случило нещо хубаво, а се усмихваме в очакване да се случи нещо хубаво.“

С тази японска поговорка и с усмивка ни посреща в ателието си художничката Цветелина Русалиева, разказва Ани Петрова от БНР.

Цветелина Русалиева живее и работи в София. Израснала е в Русе в артистична среда, в семейство на художници, потомци на старата българска фамилия Русалиеви, която произхожда от Бургас. Учи моден дизайн в Русе, а по-късно интериорен дизайн в София.

Артистичният ѝ дебют като художничка се радва на силен старт с представянето на първата ѝ самостоятелна изложба в Дома на Европа в София.

Реализирала е изложби в Берлин, Саарбрюкен, Палермо, Рим, Женева и Ню Йорк. Участвала е в съвместни изложби и художествени проекти в България и чужбина.

През 2018 г. Цветелина създава своя модна марка - ръчно изработени дамски аксесоари, които се открояват с ексклузивен дизайн и естествени материали, както и художествени продукти с дигитални щампи на нейните оригинални картини.

Предлагаме ви фоторазходка в ателието на Цвети (Вижте в Галерията ни).

Повече за Цвети можете да научите ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От утре съм в отпуска! И днес като си тръгвах от офиса, трябваше да мина "странично" през вратата... Усмивката ми не се побираше в касата!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари