Цветелина Пенкова: Благодаря за топлото посрещане в Русе!

1

Евродепутатът бе гост на Общинската конференция на БСП

Вчера в Русе се проведе Общинската конференция на БСП. Делегатите приеха отчета за работата на евродепутатите на БСП за мандат 2019 - 2024 г., като дискутираха националното значение на изборите за Европейски парламент. Бяха гласувани кандидатите от БСП за членове на ЕП за мандат 2024 - 2029 г.

Специален гост на конференцията бе евродепутатът Цветелина Пенкова, която представи свършеното до момента от групата български социалисти в ЕП и очерта новите въпроси за следващия мандат. Русенските социалисти ѝ връчиха своите предложения по платформата с поставен приоритет върху общините по река Дунав.

"Благодаря за топлото посрещане в Русе!

Пред членовете и симпатизантите на БСП Русе представих резултатите от дейността ми в Европейския парламент за изминалите 5 години. Работата ми винаги е била фокусирана в това да защитавам националния интерес на страната ни. С екипа ми постигнахме значителни успехи в унисон с приоритетите и целите на Българска Социалистическа Партия.

С колегите и приятелите от Русе неведнъж сме поставяли и отстоявали ключови теми за региона на европейско ниво:

околната среда и чистотата на въздуха;

изграждането на зелен град и културен център на бъдещето;

Шенген - километричните опашки от тирове са красноречиво доказателство за пропуснатите икономически ползи и за дискриминационното отношение към българи и румънци. Продължаваме да се борим за разрешаването на този проблем!

България може да има ключова роля в определянето на политиката на ЕС, ако работим заедно и последователно!

Благодаря за подкрепата и доверието, което получавам от местните структури на БСП! Ще продължавам да работя за интересите на страната ни!", написа Пенкова в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    кака мара
    Пенчо е с влажни очи и се е напърчотил като магаре и евродепутатката да изплющи.
  • 9
    1
    А бе.....
    Чудя се – дали нашият ще я „отметне“ и тая? Вярно, малко позавехнала, ама когато ти се носи славата не бива да страдаш от скрупули....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари