Евродепутат идва за дискусия в Русе

0
Цветелина Пенкова ще участва във форума "Възможностите на ЕС за местната власт и регионите"
Цветелина Пенкова ще участва във форума "Възможностите на ЕС за местната власт и регионите" Снимка: Facebook / Цветелина Пенкова

Цветелина Пенкова ще участва във форума "Възможностите на ЕС за местната власт и регионите"

Понеделник, 15 април от 11:00 часа в зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе дискусия с участието на евродепутата от ПЕС Цветелина Пенкова, кметове на общината и в областта, общинските съветници, представители на общинската администрация и жители от региона. Дискусията ще бъде под надслов "Възможностите на ЕС за местната власт и регионите", съобщават от БСП - Русе.

Темите, които ще бъдат обсъдени, включват кохезионната политика, средствата по Плана за възстановяване и устойчивост, икономическата и енергийна трансформация на Съюза, реиндустриализацията и новите производства, които ЕС ще развива. Ще бъдат обсъдени и възможностите, които европейските институции предлагат на регионално ниво, както и мерките за борба с енергийната бедност.

Целта на събитието е да бъдат представени постиженията до момента, както и да се очертаят приоритетите и задачите за членовете на Европейския парламент за мандата 2024 – 2029 година. Събитието е открито за всички заинтересовани граждани и е възможност за активно участие и обмен на мнения по важни европейски теми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Беназир Либийски
    Тази е новата ми разплодна коза вместо Вгазелена дето вече ми омръзна. Ще я карам на Низофо да я клатя докато и тя ми омръзне, после ще я дам на Гочето Стоилов, че много закъсал завалията! А вие тъпите "русенци" ще търпите да ви мачкаме бекапето и да ви доим като прости патици! хахахаха
  • 7
    2
    valeo
    Тази много зачести да идва в Русе. Този град ли е червената крепост на обществените поръчки на България?
  • 3
    1
    €вро_де_путка?
    Даже не бих го ебал т'ва грозното...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари