ЦСКА надиграха Дунав (Русе) с 3:2 гейма

0
Александър Попов: Момчетата показаха дух и отстояха своите позиции
Александър Попов: Момчетата показаха дух и отстояха своите позиции

Волейболистите на ЦСКА надиграха Дунав (Русе) с 3:2 гейма в първия си мач в Група 1 от квалификационните турнири в Суперлигата

Победата бе факт, след като армейците поведоха с 2:0 гейма, но допуснаха изравняване до 2:2 и тайбрек, съобщи Sportal.bg.

Старши-треньорът на "червените" Александър Попов заяви след успеха, че поздравява своите състезатели за проявения дух в тежкия мач:

"Има равностойност, което се вижда от резултата. Можеше да затворим мача с категорична победа с 3:0 гейма, но не съжалявам, защото това е спорта. Трябва да си вадим поуки от такива срещи. Отборът на Дунав е добре комплектован, видно от реакциите е и агресивен. Поддържахме добър ритъм, стана много добър мач.

Всеки който се интересува от волейбол, знае че изпитваме трудности. Браво на момчетата, вече трети месец тренират в някакви условия. Адмирации, че показа дух и отстояват позиции".

Треньорът на русенци Дани Милушев е убеден, че въпреки загубата, битката не е свършила и съставът му има шансове за второ място.

Дани Милушев: Младостта си оказа своето влияние, но битката не е свършила, имаме шансове

"Младостта си оказа своето влияние. Трябва повече характер. Но за да се изгради този характер, се нуждаем от мачове, като този. Аз съм уверен, че имаме шансове. Битката между двата обора не е свършила. Следващият двубой е срещу Тетевен. Ще се вдигнем! Очаква ни тежка битка, но се надявам на победа, за са успеем да докараме развоя до нов мач с ЦСКА", сподели Милушев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари