Цончо Ганев: Абсурден е въпросът дали "Възраждане" може да се разцепи

0
Купуването на даден човек не става само с кеш, подчерта зам.-председателят на партията
Купуването на даден човек не става само с кеш, подчерта зам.-председателят на партията Снимка: ПП Възраждане

Купуването на даден човек не става само с кеш, подчерта зам.-председателят на партията

"Абсурден е въпросът дали "Възраждане" може да се разцепи", заяви в студиото на "Още от деня" по БНТ Цончо Ганев - зам.-председател на "Възраждане".

"Напротив. Демонстрираме това, което винаги сме казвали и прилагали и прилагаме в момента с действия", посочи зам.-председателят на "Възраждане".

"Аз пари не знам дали са предлагани и колко точно", каза Цончо Ганев.

По думите му "купуването на даден човек не става само с кеш".

"Когато вие се отцепите и първо станете веднага зам.-председател на общински съвет, а веднага след това и успоредно оглавите една от най-важните комисии "Архитектура и градоустройство", това се дава на хората, които гласуваха и подкрепиха именно тази сглобка в общината", категоричен беше Цончо Ганев.

Зам.-председателят на "Възраждане" подчерта, че общинските съветници, които гласуваха за номинацията за временен председател на СОС не са се "отцепили", а са били отстранени."Дренчев казва, че "Възраждане" е избрало общински председател във Варна. Не сме гласували с ПП-ДБ, а против тях. Във Варна и нашите общински съветници изолираха и ГЕРБ, и ПП-ДБ, и те не управляват града. Имат кмет във Варна, но нито общински съвет управляват, нито града в мнозинството на общински съвет. И това е лъжата, която се цитира", заяви Цончо Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    плюс-минус
    Чончо, важното е теб да те цепи отзад аспаруховския мангал Тънкопишко Копейкин! Вече сте минало, рушламски боклуци антибългарски! Слава Украина!!!
  • -5
    3
    до 1
    Докторе, ти по погледа ли правиш диагнози или си помагаш и с хвърляне на карти? :) Аз пък мога от две изречения да си създам мнение за интелекта на човека.:)
  • -2
    2
    911
    Викаш, твоят изцъкленият педераст гледа по-нормално, а?
  • 3
    1
    112
    Вижте погледа на Цончо и кажете тоя човек НОРМАЛЕН ЛИ Е ? Ами НЕ Е !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари