Изключените от "Възраждане" депутати учредиха формация "Алтернатива за България"

0
За тези избори - парламентарни и за Европейски парламент, формацията ще се яви в коалиция, водят се разговори
За тези избори - парламентарни и за Европейски парламент, формацията ще се яви в коалиция, водят се разговори Снимка: БТА

За тези избори - парламентарни и за Европейски парламент, формацията ще се яви в коалиция, водят се разговори

Изключените от "Възраждане" трима депутати и четиримата общински съветници учредиха в София формацията "Алтернатива за България", предава БНР.

Тя ще прерасне в партия, казва един от бившите депутати Иво Русчев.

За тези избори - парламентарни и за Европейски парламент, формацията ще се яви в коалиция, водят се разговори, казва Русчев:

"Хора - 90% от "Възраждане", хора, които се махат от "Възраждане" и идват при нас. Разбираме се с кои формации да се обединим и да участваме. В никакъв случай нито "Възраждане", нито "Възраждане 2". Много по-умерени, много по-насочени към център-дясно по-скоро, също така в патриотичния сектор, доколкото немалко патриотични формации го окепазиха".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари