Цивилизация, която живее в недрата на Земята каза КРАЙ!

1

Още от най-дълбока древност съществуват легенди, които разказват как в недрата на земята има високоразвита цивилизация, която живее абсолютно изолирано от външния свят. Подобни предания съществуват и в Хиндуизма и в Будизма, пише BRADVA.BG.

Руският феномен Николай Рьорих разкрива още в началото на 20-ти век, че тези легенди са абсолютна истина!

Според Рьорих, двата най-големи входа към „подземното царство“ са Северният и Южният полюс, но освен тях има и много други „пещери“ които водят до там.

Най-известните от тях са в Лхаса, Тибет и под основите на египетските пирамиди!

Адолф Хитлер е изпращал няколко експедиции, които да проникнат до този изумителен свят в земните недра, но невидими енергии са спрели нацистите изследователи. Когато влезли надълбоко в пещерите на Тибет, те получили пронизващо главоболие и просто не могат физически да продължат!

Нацистките изследователи в Тибет

Според теорията на Рьорих, тези, които живеят в недрата на земята контактуват с един единствен човек на повърхността и това е Далай Лама! Той е техният посланик в света на хората – свят, който те смятат за покварен и зъл!

Входовете към тяхната цивилизация са пазени от лами, които имат свръхестествени способности – точно те са спрели нацистите!

Всичко това звучи като невероятна измишльотина до 1947 година, когато героят на американската авиация адмирал Ричард Бърд разказва за изумителното си преживяване по време на полет над Северния полюс. Тук е момента да отбележим, че Бърд е бил мъж с желязна психика – истински ас и американски герой! Неговите думи са взети изключително сериозно.

Бърд твърди, че по време на полет над Северния полюс е влязъл със самолета си в огромен отвор в земята. Летял е цели 1700 мили във вътрешността на планетата и е видял един друг свят!

Имало е същества, които наподобявали праисторическите динозаври и мамути. Бил е прихванат от странни летателни апарати и е бил ескортиран от представители на друга раса! Те му казали, че е бил допуснат заради високия си морал и чистата си душа. Причината да го допуснат била да предупредят човечеството никога повече да не повтаря огромните си грешки в Хирошима и Нагасаки. Все пак ядрените удари могат да засегнат и тях, и това сериозно ги притеснило!

Бърд се връща в САЩ, но неговата история е агресивно потулена от американското правителство. Убит е разследващ журналист, които решава да разкаже неговата история! Даже изданието National Geographic я публикува в последствие, но целия тираж е конфискуван, преди да стигне до читателите.

Истината е, че никой от нас не е бил в космоса и не е виждал полюсите със собствените си очи! Виждали сме това, което ни показват НАСА и Google Earth. Също така никой от нас не е прелитал през Северния или Южния полюс, просто защото това са райони, където летенето е строго забранено, което съвсем не е случайно!

Ето някои изтекли снимки, които показват какво всъщност представляват полюсите:

Друго доказателство, че теорията е истина е, че айсбергите на полюсите са от сладка вода, а морето около тях е солено! Редица алтернативни учени смятат, че температурата точно над полюсите е драстично по-висока от заобикалящата скована в лед периферия. Говори се даже и за „слънце“ в недрата на земята, което излъчва тази топлина!

2015 година. Светът е на ръба на ядрен конфликт! Русия и САЩ са на нож заради гражданската война в Сирия. В уравнението има безкрай други фактори, като Саудитска Арабия, Турция, и други сили със свои собствени цели в тази война. Ситуацията никога не е била толкова взривоопасна!

Според beforeitsnews.com това изключително много притеснява нашите „съквартиранти“ на Земята, които постоянно следят, но рядко се месят в процесите на повърхността. Сега обаче явно е дошъл моментът, защото те са се свързали с техния посланик Далай Лама, който организира спешни срещи със световните лидери, предава медията.

Далай Лама ще се опита да втълпи в твърдите глави на Обама и Путин, че ако не спрат моментално, това буквално застрашава всичко!

Според редица алтернативни изследователи, ако се стигне до ядрени удари е възможно „подземните“ да излязат на повърхността и да елиминират заплахата. Технологиите им са толкова напреднали, че даже и могъщите армии на САЩ и Русия ще бъдат разгромени с лекота. Това може да значи буквално гибел за човечеството. Те буквално ще изрежат тумора наречен „човек“ от лицето на планетата. Не забравяйте, че тук става въпрос за изключително възвишени и морални същества, които обаче имат един единствен приоритет – да спасят ЗЕМЯТА, а не ХОРАТА!

Остава да се надяваме великите ни лидери да се вслушат в думите на Далай Лама и да се успокоят, иначе гибелта може да дойде от най-неочакваното място!

Източник: Bradva.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари