Циганинът Милко призна, че е убил дъщеря си

0
Обвиненият в убийството и блудството на двегодишната си дъщеря Станка - Милко Стоянов, се призна за виновен
Обвиненият в убийството и блудството на двегодишната си дъщеря Станка - Милко Стоянов, се призна за виновен Снимка: Дарик

Обвиненият в убийството и блудството на двегодишната си дъщеря Станка - Милко Стоянов, се призна за виновен и поиска делото срещу него във Варненския окръжен съд да бъде гледано по съкратената процедура.

Процесът срещу 26-годишния мъж от циганското гето "Максуда" продължи при закрити врата с прочитане на обвинителния акт. Милко Стоянов призна всички изложени в него факти и доказателства и по делото няма да бъдат разпитвани свидетели, съобщава Дарик.

Преди да влезе в съдебната зала майката на Станка – Янка,  поиска доживотен затвор за съпруга си. Тя отказа да предяви граждански иск към Стоянов. За това си право тя бе попитана няколко пъти от съдията, тъй като трудно разбра въпроса му.

Пред съдебната зала избухна скандал между брата на Янка и майката на Милко. Мъжът се оплака, че е бил напсуван от нея, след което разказа пред журналисти, че тя е работила като проститутка във Франция.

Присъдата се да стане ясна по-късно днес.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари