Цецку ще генерира съдържание!

1
Блести като застояло блато на лунна светлина
Блести като застояло блато на лунна светлина Снимка: БГНЕС

Признавам, че имам изключително нездравословен интерес към деянията и житието Цецкову. Нещо като да наблюдаваш как се храни питон - гледката е прекалено гнусна, но нямаш сили да отделиш очи от нея!

Та на страницата си във фейсбук, която последните дни е доста активна, изпълнителният директор на Цецку-центъра, някоя си София, заявява следното:

"Водещата цел на центъра е генерирането на съдържание с високо качество."

Признавам, че цялата компания на мозъчния тръст на Цецку, ми е напълно непозната и не мога да се сетя някой от тях да е блеснал с каквото и да било. Цецку блести, но по друг начин - като застояло блато на лунна светлина.

С интерес разбирам, че мозъчният тръст ще генерира съдържание. В началото казваха, че уж анализи и проучвания щели да правят, а то щели да таковат съдържание. Поне аз генериране на съдържание не го свързвам много с мисловната дейност, по-скоро с една доста по-лична, свързана с ползването на уединено помещение. Ама като са казали, че ще генерират съдържание, явно трябва да се примирим. Какво ли би казала Гретхен по случая?

Разбирам също така, че генерираното съдържание щяло да бъде с високо качество. Тук вече се предавам. Откъм осигуряване зрелища на материала без съмнение Цецку е номер две, незабавно след Премиерът-Слънце, а в някои случаи в миналото, дори изравнени откъм резултати за цирка. Но пък мозъчният тръст, съдържание, високо качество, нещо не мога да схвана....явно не съм толкова умна като Цецку!

Поне аз си мисля, че мисленето не е генериране на съдържание. А качеството, когато се мисли с мозък, по начало се подразбира като презумпция. В случая обаче имаме мозъчен тръст от хора без необходимият инструментариум.

Е, очакваме генерираното съдържание. Да се надяваме, че няма да замърси много околната среда, че ламята на екологията Гретхен може лично да ни сполети!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари