Центърът на Русе остава без парно заради ремонт

1
Временното прекъсване на топлоснабдяването е до 14:00 часа на 2 февруари
Временното прекъсване на топлоснабдяването е до 14:00 часа на 2 февруари

Временното прекъсване на топлоснабдяването е до 14:00 часа на 2 февруари

Поради извършване на неотложен ремонт по разпределителен топлопровод има временно прекъсване на топлоснабдяването за периода от 14:00 часа на 31.01.2024 година до 14:00 часа на 02.02.2024 година към обектите по улиците: "Духовно Възраждане", "Петко Каравелов", "Г.С. Раковски", "Тодор Александров", "Църковна независимост", "Кирил Старцев" и "Любен Каравелов", Централна поща, Областна инспекция по труда, Съдебната палата и Районна здравноосигурителна каса.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905, съобщават от "Топлофикация" - Русе.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Ко ? до 8
    Сложна система било топлофикацията, а? Е колко пък да е сложна. На един от котлите им /те са общо 4/ има табелка: "Произведено в Чехия 1936 година". Бах тая сложна система на 100 години.
  • 6
    9
    РУСЕНЕЦ
    тец-РУСЕ,са олимпийски шампиони по крадене на пари,защитени от беззаконието.
  • 6
    8
    А БЕ,ЦЕНТЪР,
    Нормално е да стават аварии,ама не през 2 дни бе,човек.Това вече не е нормално.Ами те тези хора там,в центъра,1/3 от зимата са все без парно.Това си плаче за съд за обезщетения
  • -1
    7
    Центъра
    Нормално е да стават аварии във една сложна система каквато е топлофикацията на града ни . На всеки в къщата стават аварии но никой не бие тъпана за това , а си решава проблема.
  • 7
    6
    Русенец
    Щом радиаторите не работят, значи тръбите пак ще отдават рекордно много.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари