Ремонт спря топлоснабдяването в центъра на Русе

0
Временното прекъсване ще продължи до 17:00 часа на 4 април
Временното прекъсване ще продължи до 17:00 часа на 4 април

Временното прекъсване ще продължи до 17:00 часа на 4 април

Поради извършване на неотложен ремонт по разпределителен топлопровод има временно прекъсване на топлоснабдяването за периода от 12:00 ч. на 03.04.2024 г. до 17:00 ч. на 04.04.2024 г. към обектите по ул. "Духовно Възраждане", "Петко Каравелов", "Г.С. Раковски", "Тодор Александров", "Църковна независимост", "Кирил Старцев" и "Любен Каравелов", Централна поща, Областна инспекция по труда, Съдебната палата и Районна здравноосигурителна каса.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905. съобщават от "Топлофикация" - Русе.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Температурен рекорд
    Еби му майката! Термометъра прехвърля 30 градуса на сянка, но Топлофикацията бичи като за последно! Няма ненормалник на света, който да си пусне радиатора в тази жега, но загубите по тръбите си вървят. Съответно се калкулират в сметките! Тия на изпроводяк са решили да оглозгат докрай кокълчето "абонат на Топлофикация"!
  • 8
    1
    Алоууу, Топлофикацията ли...
    Ръководството на „Топлофикация Русе” АД, вместо да слагат по улиците НАВЪРЗАНИ ТУБИ от вода КАТО СЕЛЯНДУРИ там, където ще се копае през деня, нека ПЪРВО да си научат служителите и работниците, че има Закон за движение по пътищата /ЗДвП/ - "Пътен знак А-23 участък от пътя в ремонт" - използва се за сигнализиране на пътен участък в обхвата на пътя, в който се извършват строителни или ремонтни работи, дейности по поддържането, при аварийни ситуации и др. и движението на пътни превозни средства, по който не е спряно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари