Цанка Джумбешлиева: Джендър идеологията е изключително опасна за децата

2
Според Джумбешлиева, чрез либерализирането на ранното сексуално поведение и ранното отделяне на децата от семейството се върви към легализиране на педофилията
Според Джумбешлиева, чрез либерализирането на ранното сексуално поведение и ранното отделяне на децата от семейството се върви към легализиране на педофилията Снимка: Кадър от БСТВ

Според Джумбешлиева, чрез либерализирането на ранното сексуално поведение и ранното отделяне на децата от семейството се върви към легализиране на педофилията

Джендър идеологията е изключително опасна. Тя се имплантира във всички сфери напоследък и то с много бързи темпове.“ Това заяви Цанка Джумбешлиева, член на Български родителски централен комитет, в ефира на БСТВ, цитирана от БТА.

Тя обясни какво е притеснителното в Истанбулската конвенция: „От там тръгва джендър идеологията и по-точно - начинът, по който е разгледано понятието “пол“, там е заложено като “социален пол“.

По думите ѝ друг притеснителен аспект е фактът, че международните договори са над нашето законодателство: „През 2018 г. БСП сезира Конституционния съд и ние направихме всичко по силите си, като сдружение, да помогнем за този процес. КС отхвърли Истанбулската конвенция и я определи като противоконституционна, но въпреки това международните разпоредби са над нашето законодателство“, обясни тя и даде пример как джендър идеологията се прокарва сред децата ни: „Дори в дизайна на детските играчки се прави внушение, че е нормално женско изглеждаща кукла да носи мъжки полови органи. Да не говорим за всичките прайдове, шествия и прожекция на филми, включително на непълнолетни“, посочи Джумбешлиева. „Ще помагаме с всички средства на БСП за референдума“, категорична бе тя.

В Истанбулската конвенция е заложено и в образованието да се правят определени програми от НПО-та, които хем получават субсидия от държавата, хем са външно финансирани“, каза още тя е уточни, че в същото време всеки един член от родителското сдружение извършва своята дейност абсолютно безвъзмездно.

Според Джумбешлиева, чрез либерализирането на ранното сексуално поведение и ранното отделяне на децата от семейството се върви към легализиране на педофилията. Тя обърна внимание и на нещо много притеснително, а именно: „Цитират се статистики за домашното насилие, но такава официална статистика няма.“

На финала Джумбешлиева обясни, че две неща трябва да се случат, за да се справим с разпространението на джендър идеологията : „Ще се преборим, когато се обедини консервативното пространство. Другото нещо е, че много хора не разбират пред какви опасности сме изправени. Те трябва да се събудят най-накрая и да видят каква е реалността“, заключи тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Az
    Джендър идеологията е идеология на американската демократична партия, която на практика управлява Америка и света. Така че внимавайте на кои американци се подлагате.
  • 9
    1
    Пророк Илия
    Разправям ви аз, че мястото ни нито е в НАТО, нито в този €врогейски съюз, ама много платени педерас'и в парламента, задниците са си съдрали от разтваряне на бузките за пустите му US $ и €вра! Ха дано синовете им зетьове да им доведат, дъщерите им на мъжки лесбийки да станат, а жените и майките им – негри и араби да ги шибат! Амин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари