Tрите зодии, в чиито думи е добре винаги да се съмняваме

0
Думите им често са въздух под налягане и самите те дори не си вярват на онова, което говорят
Думите им често са въздух под налягане и самите те дори не си вярват на онова, което говорят

Народът казва: "Вярвайте на дела, не на думи".

И е напълно прав - действията имат много по-голяма тежест от приказките.

Но има едни 3 зодии, с които е изключително важно да внимавате - какво казват, кога го казват, защо го казват. Защото думите им често са въздух под налягане и самите те дори не си вярват на онова, което говорят, пише Дарик.

Те летят в облаците, менят си мнението със скоростта на светлината, а после отричат, че допреди 5 минути са "пеели съвсем различна песен". Ето кои са те:

Близнаци

Ако ви кажат "Добро утро", погледнете през прозореца - може и вече да е станало вечер. Почти всяка тяхна дума трябва да се подлага на съмнение. Обещаят ли ви нещо, не разчитайте. Ще си сменят мнението поне 10 пъти дотогава.

Везни

Още една зодия, която често е колеблива и непостоянна в мнението си. Един път ще каже едно, на следващия ден ще каже точно обратното. Ако ви се налага комуникация с тях, по-добре си записвайте и ги записвайте - сами няма да си повярват какво са изрекли час по-рано.

Водолей

Летят високо в небето и освен че е добре да се съмнявате думите им, е добре и да внимавате, защото те често преувеличават, а възприемането на ситуациите от тяхна страна нерядко е нереалистично. Не вярвайте на приказките им, само на делата.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари