Трима русенски полицаи са сред най-добрите спортисти в МВР

18
Това са Станислав Георгиев, Теодор Иванов и треньорът Станислав Станчев
Това са Станислав Георгиев, Теодор Иванов и треньорът Станислав Станчев Снимка: ОДМВР - Русе

Това са Станислав Георгиев, Теодор Иванов и треньорът Станислав Станчев

Трима служители от ОДМВР – Русе бяха отличени на проведената днес в столицата официална церемония за връчване на годишните награди на Спортна асоциация – МВР за 2023 г.

В категорията „Колективни спортове – Регионални клубове“ първи призът получи отборът по полицейска лична защита /ПЛЗ/ на ОДМВР Русе, в състав: Станислав Георгиев – младши автоконтрольор в сектор Пътна полиция в ОДМВР - Русе и Теодор Иванов – разузнавач в сектор Криминална полиция във Второ РУ при ОДМВР - Русе – републикански шампиони по ПЛЗ за 2023 г.

В категорията - Треньори със съществен принос за дейността на Спортна асоциация – МВР с награда бе отличен русенецът Станислав Станчев – тактически инспектор в сектор „Специални тактически действия“ в ОДМВР – Русе, треньор на отбора по ПЛЗ на ОДМВР Русерепубликански шампион за 2023.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    Не сте им на нивото хейтърчета
    Не плюйте момчетата, защото не сте и на 1/4 от нивото им по нищо. Когато постигнете техните успехи тогава може да давате мнения диванни "спортисти". Днес поне 200 метра пеша изминахте ли или сте още по пижами и не сте се надигнали от дивана ?
  • -1
    8
    До 1-ви Нунчо
    Отговор: Ти и такива като теб.
  • 7
    7
    ILIA MONARHA
    ТЕЗИ СА ФИКИТО КОНДЮ И ТАЛИБАНА
  • 5
    6
    Влазиленкътъ
    Чичо Пенчо утре ще ви награди, мили мои. Вие сте в сърцето му. Обичам ви.
  • 12
    5
    бах ти глупаците
    А класация за най -маскиран полицай в храстите ..кога?...Нашите пак ще са призьори ...Вървете да ги видите в кв.Средна кула на обяд...и на центъра и на Моргуля ...После отиват на дрямка ...и така до ..20 пенсии ....и всички полагаеми благинки .А вие простаци блъскайте за смешни заплати .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари