Трима души загинаха тази сутрин в Пловдив

0

Две тежки катастрофи отнеха живота на трима души тази сутрин в Пловдив.

Както съобщихме по-рано днес, първият инцидент е станал около 6  часа тази сутрин на бул. „България“.  

Моторист е ударил жена, която е пресичала на пешеходната пътека. При инцидента е загинал 23-годишният водач на мотора, който е от пазарджишкото село Синитово и пешеходката. По първоначална информация, мотористът е шофирал с много висока скорост, като все още се изяснява дали той е минал на  червен светофар, информира Traffic News.

Втората тежка катастрофа тази сутрин е станала на едно от кръговите кръстовища на околовръстното в ЖР Тракия, където са се ударили лек автомобил и автобус. В линейката на път за болница е починал 71-годишният шофьор на колата.

72-годишен мъж е загинал след катастрофа между лек автомобил и автобус в Пловдив, съобщиха преди малко от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидент на кръстовището на ул. „Недялка Шилева“ и ул. „Цар Симеон“ е подаден на телефон 112 в 06.20 часа тази сутрин. 72-годишният водач на лекия автомобил е отнел предимството на автобус от градския транспорт по линия №66, в резултат на което двете превозни средства се сблъскват. Шофьорът на колата е починал на път за болницата. Няма пострадали пътници от автобуса.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари