Трима души са блъснатите на пешеходни пътеки вчера

2

Трима русенци са били блъснати от автомобили докато пресичат на пешеходна пътека вчера, съобщават от областната дирекция на МВР в Русе.
Най-сериозно е положението на 42-годишна жена, която била блъсната от лек автомобил „Рено“ докато пресичала бул. „Ген. Скобелев“ на пешеходната пътека в района на МГ „Баба Тонка“. С автомобил на „Спешна помощ“ пострадалата била откарана в болницата, където медиците установили, че е получила фрактура на дясната подбедрица, контузия на десния крак и комоцио. Настанена е в неврохирургия под наблюдение.

При втори инцидент, също на бул. „Ген. Скобелев“, но в района на кръговото, жена, управляваща „Шкода“, блъснала пресичащ на пешеходната пътека 47-годишен русенец. В резултат на удара мъжът получи контузия на дясната бедрена става.

Третото произшествие станало на ул. “ Петър Берон“. Там неизвестно МПС блъснало слизащ от тротоара от страната на училище „Ив. Вазов“ 78-годишен пешеходец, след което водачът изчезнал. Възрастният мъж първоначално се прибрал в къщи, но по-късно потърсил помощ в болницата, заради раната на носа и на китката, които получил при удара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари