Трима депутати от Русе влязоха в парламентарната комисия по вътрешна сигурност

0
Русе ще има още двама зам.-председатели на парламентарни комисии
Русе ще има още двама зам.-председатели на парламентарни комисии Снимка: БГНЕС

Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред събра на едно място най-много депутати от Русе.

Трима народни представители от различни политически сили ще работят в нея – за зам.-председател бе избрана Рена Стефанова от „Продължаваме промяната“, а членове ще бъдат Калин Иванов от ПП и Крум Зарков от „БСП за България“, информира Русе Медиа.

Двама русенци ще има в Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения – това са Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС и Светлин Стоянов от „Има такъв народ“. Стоянов ще участва в още една комисия – по отбраната.

Русе ще има още двама зам.-председатели на парламентарни комисии. Проф.Михаил Илиев от ГЕРБ-СДС ще бъде зам.-председател на Комисията по електронно управление и информационни технологии, а Ализан Яхова от ДПС – на Комисията по земеделието, храните и горите. Двамата участват като членове в още по една комисия – проф.Михаил Илиев в Комисията по образованието и науката, а Ализан Яхова в Комисията по въпросите на ЕС.

Русенско участие има и в други парламентарни комисии: Рена Стефанова – Комисия по превенция и противодействие на корупцията, Калин Иванов – Комисия по транспорт и съобщения, Крум Зарков – Комисия по конституционни и правни въпроси,

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари