Десислава Атанасова: Русе, ще бъда Вашия глас в парламента!

2
Дуловското острие на ГЕРБ обяви решението си във Фейсбук
Дуловското острие на ГЕРБ обяви решението си във Фейсбук Снимка: Фейсбук

Дуловското острие на ГЕРБ обяви решението си във Фейсбук

Десислава Атанасова ще бъде депутат от Русе. Това обяви във фейсбук бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ. Атанасова освен водач на листа в Русе, бе начело и на листата на партията в Разград, където ГЕРБ също печели мандат.

След Вашия избор идва ред на моя. Подадох заявление пред ЦИК.

Русе, ще бъда Вашия глас в парламента!” написа Атанасова във Фейсбук.

На 9 април ЦИК ще обяви персоналния състав на 49 парламент. До тогава избраните в два района трябва да заявят от къде ще влязат, за да е ясно кой ще заеме овакантеното от тях място. Също така, които се отказват от парламента трябва да го обявят за да влезе следващия от листата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    16
    младен иванов
    Да пази Господ града ни от такъв глас- глух,безличен и лъжлив.Атанасова,не разбра ли най сетне,че сте партийна сбирщина от натегачи,кариеристи,крадци и безочливи лъжци. Вие гербаджий,сте изключително вредни не само за Русе,но и за цяла България.
  • 4
    15
    Случаен
    И от кога ти пука за Русе след като толкова години на власт нищо не направихте ?!? Затова града се превръща в едно село от ЧЕТВЪРТИЯ по големина град в България?! Хайде стига толкова демагогия!!!!!
  • 2
    14
    Анонимен
    Малиииии, срам.
  • 18
    13
    А иди си, че не се и връщай
    Като си хванала влака за Дулово и преди да си тръгне, Деса извикала силно че в парламента щяла да бъде нашия /на русенци/ глас, а ехото тихичко заповтаряло ass, ass, ass...
  • 22
    12
    Русенец
    Деса общата дуловската курва! Чезвай бе разкъртен спермояд!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари