Трима българи са задържани на ГКПП "Деве баир"

0
Според полицията в Скопие опитващите се да преминат границата българи са се държали грубо и дори са извършили физическо нападение
Според полицията в Скопие опитващите се да преминат границата българи са се държали грубо и дори са извършили физическо нападение Снимка: Агенция Фокус

Според полицията в Скопие опитващите се да преминат границата българи са се държали грубо и дори са извършили физическо нападение

Трима граждани на България са задържани на ГПКК "Деве Баир“ заради опит за физическо нападение срещу служители на Министерството на вътрешните работи на РСМ, съобщава електронното издание на македонския вестник "Слободен печат, като се позовават на данни от властите, предаде Агенция Фокус.

Инцидентът е станал малко преди 13:00 часа местно време (14:00 часа българско време), когато е "извършено нарушение на обществения ред от страна на трима български граждани“, съобщават от МВР в Скопие.

"Г.З.(35г.), А.Х.(50г.) и Р.Х.(54г.) - български граждани, които първо вербално, грубо и дръзко, с най-унизителни думи, а след това са направили опит да нападнат физически изпълняващите служебни действия полицаи, при което са задържани. Работи се по пълното изясняване на случая“, съобщиха от министерството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До 1
    Не майка си,а провокацията,за да изпълнят задачата и си вземат парите...
  • 5
    1
    Калоян
    Майка си търсите при мръсните Албанци
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари