Три русенски деца с признание от Фондация „Димитър Бербатов“

0

Три талантливи русенски деца участваха в церемонията по връчването на годишните награди на фондация „Димитър Бербатов“, която се състоя в петък вечерта в амфитеатъра на „София Ринг мол“, съобщи Арена Медиа.

 

10-годишната състезателка по художествена гимнастика Божана Монева от СК „Акро“ бе сред тримата номинирани в най-малката възрастова група в областта на спорта.

Възпитаничката на треньорката Силвия Митева бе отличена заради многобройните си отличия и стана подгласничка на победителката Мария Манова /фигурно пързаляне/.

Дипломата й беше връчена лично от Димитър Бербатов, който награди победителите и номинираните в различните възрастови групи в областите изкуство, наука и спорт.

 

Аделина Радева

Другото русенско участие беше на 9-годишната певица Аделина Радева,която бе избрана да участва в концерта по време на церемонията.

Талантливото момиче изпълни за гостите песента „Боянският майстор“. На финала пък 8-годишната Кристина Баракова се включи в изпълнението на на “I believe I can fly…”, в която солист бе Радко Петков от Троян.


На церемонията присъства и пианистът Николай Димитров отличен преди година от Фондацията

Всички деца бяха поздравени от Димитър Бербатов, който заяви, че се гордее с техните постижения като българин.

В края на церемонията Бербатов се снима с всички членовете на Клуб 2015 на „Успелите на деца на България“ на фондацията и им раздаде автографи.

Източник: Арена Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари