Три двойки близнаци се родиха на Свети Валентин в Пловдив

5
Истинско женско царство под покрива на „Селена“
Истинско женско царство под покрива на „Селена“

Истинско женско царство под покрива на „Селена“

Шестнадесет бебета се родиха на днешния празник на влюбените в УСБАЛАГ „Селена“. Истинско женско царство се случва под покрива на специализираната болница след като дванадесет момиченца и едва четири момчета проплакаха под покрива й днес. Три двойки се сдобиха с близнаци – двоен подарък за празника.

Първата дамска двойка близначки проплака в 8.56 часа. Двете момиченца са с перфектни мерки от 3050 и 3360 гр. и 47 и 49 см. Девойките са подранил подарък за рождения ден след броени дни на майка си Силвия. Вторият тандем разнообрази половото преимущество с момченце и момиченце също с идеални мерки. Двойната радост от братче и сестричка са резултат от инвитро клиниката на „Селена“, която вече достигна почти 45% успеваемост. Последни в 11.24 часа се родиха отново двойка момиченца с тегло 2860 и 2840 гр. и ръст 46 и 47 см.

Триста и едно са родените бебета в „Селана“ от началото на годината. Сто шейсет и девет са момичетата, с тридесет и седем повече от господата. Девет са двойките близнаци за изтеклия месец и половина като три от тях са след инвитро оплождане в специализираната болницаСелена“.

Преди броени дни в болницата се родиха еднояйчни близнаци по естествен път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари