Трети ден Гърция е в траур

1
Протестите в страната продължават, а броят на жертвите расте
Протестите в страната продължават, а броят на жертвите расте Снимка: БГНЕС

Протестите в страната продължават, а броят на жертвите расте

И тази нощ недоволни излязоха по улиците в различни градове на страната

Трети ден на траур в Гърция след тежката влакова катастрофа. Броят на жертвите вече нарасна до 57. Протестите продължават. И тази нощ недоволни излязоха по улиците в различни градове на Гърция, съобщава bTV.

Хората са гневни, защото смятат, че е било въпрос на време трагедията да се случи. Голяма част от гнева беше насочен към властите и железопътните компании, част от които също протестират. Според гръцките профсъюзи до трагедията се е стигнало заради „незачитането“ на гръцките железници от страна на няколко последователни правителства.

Началникът на гарата на гръцкия град Лариса, арестуван след тежката влакова катастрофа, е признал, че е допуснал грешка. Мнозина в южната ни съседка обаче призовават да не се хвърля върху един човек цялата вина за неподдържаната с години железопътна мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари