Треньорка дърпа ушите на момиченце, за да "го върне в реалността"

0
Треньорката бе заснета със скрита камера как се отнася с децата докато ги обучава
Треньорката бе заснета със скрита камера как се отнася с децата докато ги обучава Видео: Флагман

Бургаската треньорка по художествена гимнастика Елена Симеонова смята поведението си, заснето със скрита камера от Канал 0 в спортна зала „Младост“ за напълно естествено.

Пред България он еър тя твърди, че това е единственият начин, за да се озаптят децата.

„Това е нормално, нормално в процеса на работа, когато децата са превъзбудени и това е най-естественият начин, който сме намерили, за да ги озаптим”, казва невъзмутимо Симеонова.

Със случая вече се занимава и Агенцията за закрила на детето в Бургас. Пред "България он еър" оттам обясниха, че момиченцето, което е заснето на клипа е на 11 години от Несебър.

Момиченцето било хиперактивно и треньорката обяснила, че за да го върне в реалността му дърпала ушите. Родителите на момиченцето са присъствали в залата и според обясненията на очевидци не реагирали по никакъв начин.

Спортни специалисти обясняват, че това са методи на подготовка, които се прилагат и в други клубове по художествена гимнастика. Друг е въпросът доколко е редно, категорични са те.

От медията Флагман.бг са се опитали да потърсят Елена Симеонова, но тя не отговаряла на мобилния си телефон. Според неофициална информация в него момент давала показания пред служители на Второ РУП Бургас.

Елена Симеонова е една от опитните бургаски треньорки. Родена е през 1974 година, завършила е спортното училище и се занимава с подготовка на деца от 1995 година. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари