Скандалната треньорка нарекла своя колежка "дърт миндил"

0
Елена Симеонова твърди, че „миндил“ не била обидна дума, на арабски означавало „хартиена кърпичка“
Елена Симеонова твърди, че „миндил“ не била обидна дума, на арабски означавало „хартиена кърпичка“

Преди седмица треньорката на бургаския клуб по художествена гимнастика „Олимпия“ Елена Симеонова придоби национална слава, след като дърпаше за ушите и унижаваше 11-годишно момиченце.

Тогава тя се защити, казвайки, че поведението й не нарушавало добрия тон и скандалът е инсцениран от конкуренцията й, съобщава Флагман.бг.

Сега обаче излизат още скандални факти около Симеонова. Оказва се, че в края на миналата седмица Бургаският окръжен съд се е произнесъл на втора и последна инстанция и осъдил за обида Елена Симеонова. Действието си развива преди година, когато Симеонова, ръководител на клуб „Олимпия“, влиза в лют спор с майката на Петя Монева, която е в ръководството на конкурентния клуб „Олимпия 74“.

Двата клуба ползват обща зала и скандалите при тях са ежедневие. На 9 октомври м.г. обаче напрежението е ескалирало до крайна точка и треньорките от двата клуба буквално се хванали за косите.

Елена Симеонова, която стана ясно и от видеорепортажа с момиченцето, че е изключително експанзивен нрав, нападнала майката на Петя Монева вербално. „Ти не си жена, а мъж, айде ма, махай се, кой те пусна тебе тука в тази зала“, казала й тя пред всички деца и продължила с обидите, че е „дърт миндил“.

Децата гледаха и се чудиха какво става. Започнаха да ме питат какво означава „дърт миндил“. Нямаше как да им обясня“, жалва се потърпевшата и настоява Елена Симеонова да бъде осъдена.

Самата Симеонова пред съда се оправдава, че думата „миндил“ в превод от арабски език означава „хартиена кърпичка“ и нямало защо да я осъждат. Адвокатите на потърпевшата обаче изтъкват силни аргументи, че все пак „миндил“ е общоприета обида за „лека жена“ и „уличница“.

И районният съд преди няколко месеца, и окръжният през тази седмица възприемат тези доводи и осъждат Елена Симеонова на глоба от 500 лева за нанесената обида. Присъдата, постановена от опитния съдия Георги Пепеляшев, е окончателна и не подлежи на обжалване.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари