Травис Скот е издирван от полицията заради нападение

0
Рапърът е ударил мъж в лицето и е нанесъл щети за стотици долари в нощен клуб в Midtown
Рапърът е ударил мъж в лицето и е нанесъл щети за стотици долари в нощен клуб в Midtown Снимка: Facebook

Рапърът е ударил мъж в лицето и е нанесъл щети за стотици долари в нощен клуб в Midtown

Представители на органите на реда са се отзовали на обаждане в ранните часове на сряда, когато е било съобщено, че звуков инженер е бил ударен в лицето в клуб Nebula, след като словесна свада се е превърнала във физическа. От полицията в Ню Йорк потвърждават, че е имало подобен инцидент, но отказват да идентифицират заподозрения. Все пак местните медии твърдят, че това е именно Травис Скот, пише Tialoto.bg.

Смята се, че 30-годишният рапър също така е нанесъл щети на стойност 12 000 долара, след което си тръгнал с автомобила си.

Въпреки че това очевидно е недоразумение и тотално превръщане на мухата в слон, ние работим активно с правоприлагащите органи, за да разрешим и изясним нещата. Уверени сме, че клиентът ни ще бъде изчистен от каквито и да било обвинения“, казва адвокатът на Скот – Мичъл Шустър.

Травис, който е бивше гадже на Кайли Дженър и двамата имат дъщеря Сторми и син Айър, имаше участие с Дон Толивър по-рано през нощта, след като се появи изненадващо на сцената на клуб Irving Plaza. По-късно той се е преместил в нощния клуб в Midtown, където се случват предполагаемите нападения.

Дориан Харингтън, който наема Толивър за своето афтърпарти и е на сцената със Скот по време на изненадващата му поява, добавя, че всичко това е едно недоразумение и това, което е видял на сцената, напълно контрастира с това, което е прочел в медиите. „Купонът и нощта бяха страхотни и всичко беше мирно и спокойно“, категоричен е Харингтън.

Инцидентът и издадената заповед за издирване идват само година, след като 10 човека загинаха в тълпата по време на концерт на Травис в Хюстън през ноември 2021 година. Рапърът предложи да плати разходите за погребенията, но част от семействата на жертвите отказаха.

В първото си интервю след злощастния фестивал Astroworld, дадено през декември 2021 година, Скот, към когото е заведен иск от 2800 пострадали и жертви, твърди, че не е чул викове за помощ, когато тълпата е започнала да се бута и да скача. Допълва, че е спрял концерта си на няколко пъти, за да се увери, че феновете са добре.

Скот поиска отхвърляне на всички заведени искове срещу него, като напълно отрича всяко едно твърдение срещу себе си. През октомври 2022 година стана ясно, че рапърът е сключил сделка извън съда със семейството на една от жертвите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари