Транссексуален изостави семейството си и заживя като 6-годишно момиче

0
Г-н/Г-жа Уолшт заяви, че "не иска да е възрастен човек в момента"
Г-н/Г-жа Уолшт заяви, че "не иска да е възрастен човек в момента" Видео: xtraonline

Транссексуален баща от Канада изостави съпругата и 7-те си деца, за да започне нов живот като 6-годишно момиче. Той вече се нарича Стефани.

46-годишната Стефани Уолшт разбрала за сексуалната си ориентация след 23 години брак с жена. В момента тя живее в приемно семейство и казва, че "не иска да е възрастен човек в момента".
"Не мога да отрека, че бях женена. Но продължих напред и сега съм отново дете", казва тя във видео, публикувано като част от проекта " The Transgender Project".

Съпругата на Стефани не могла да приеме сексуалните й предпочитания. Казала й да спре да бъде транссексуална или да я напусне, пишат от FRONT

"Да спра да съм транссексуална не е нещо, което мога да направя. Това е сякаш някой да ми каже "Спри да бъдеш висока 1.83см. или напусни...". споделя още бащата на 7 деца.

Заради отхвърлянето от семейството си, Стефани потърсила утеха в ново такова. Сегашните й "родители" нямат нищо против тя да живее като 6-годишна. "Прекарвам си страхотно! Оцветявам книжки и правя други детски неща. Нарича се терапия чрез игра. Без медитация, без мисли за самоубийство. Просто си играя!", разказва Уолшт.

Суицидните й намерения се появили през 2009, след като Стефани се включила в първия "Транссексуален март" в Торонто. Тогава съпругата й я обвинила в тормоз и насилие. Освен това повдигнала обвинения срещу тогавашния си съпруг и си издействала ограничителна заповед.

През 2012 г. най-голямата дъщеря на Стефани я поканила на сватбата си, но й казала "да се облече като неин баща, да седне най-отзад в църквата и да не разговаря с никого". Тогава транссексуалната опитала да се самоубие за последен път.

В момента с нея работят от църковна общност в Торонто, която е съставена предимно от ЛГБТ (лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър) хора.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари