Трамвай затисна и влачи жена в София

1
Инцидентът се е случил в района на „Лъвов мост”
Инцидентът се е случил в района на „Лъвов мост”

Инцидентът се е случил в района на „Лъвов мост”

Възрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение на няколко метра. Инцидентът е станал навръх Нова година в района на „Лъвов мост”. 83-годишната пострадала е с фрактури на ръката и извадено рамо.

„Излязох да купя плодове и цвете за подарък за моя приятелка. На прибиране чаках трамвая на спирката. Когато тръгнах да се качвам, вратата се затвори и ръката ми беше притисната. Хората се развикаха, но ватманът продължи. После спря, върна се, видя, че съм на платното, не ме попита как съм. Отнякъде се появиха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая. Едно семейство започна да се кара с шофьора. Обадих се на внука ми и той ме закара в „Пирогов”, където констатираха, че рамото ми е счупено. Имам необходимите документи. Зет ми отиде в депото в „Банишора”, но отказаха да муй покажат кадрите от камерата от трамвая, тъй като не е представител на полицията”, разказа потърпевшата Жулиета Георгиева, предаде NOVA.

„Не мога да знам защо ватманът не е извикал полиция. Може би е преценил, че жената не е тежко пострадала. Категорично имаме ПТП. Призовавам всички свидетели да се обърнат към асоциацията ни, за да започне разследване”, заяви Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи в ефира на „Здравей, България”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари