Трактор грейна с коледни светлини в село Сандрово

9

Селскостопанската машина, собственост на кметството, и тази година е "гвоздеят" в Коледната украса

За втора поредна година центърът на русенското село Сандрово напомня на Коледно градче със светлините и атракциите си, показват снимки от Фейсбук страницата "Село Сандрово Бит и Традиции".

Гвоздеят отново е Коледният трактор, който напомня много на шейната на Дядо Коледа. Селскостопанската машина, която е собственост на кметството, е украсена с множество разноцветни светещи лампички, камбанки и звезди. Тракторът се намира в зелените площи на площада пред кметството, където цялото пространство също грее в светлини.

Тази година обаче конкуренция му прави и шейната, теглена от два елена и управлявана от самия Дядо Коледа. Окъпана в светлини, тя създава настроение за децата.

Коледната украса на Сандрово привлича малки и големи, които се снимат с атракциите и се радват на предстоящите празници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Daaa
    Няма право да спира там,да се самоглоби кметя
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари