Тръгнаха две нови нощни линии на градския транспорт в София

0
Планират и нощна трамвайна линия
Планират и нощна трамвайна линия Снимка: Градски транспорт - София / архив

Планират и нощна трамвайна линия

Тръгнаха две нови нощни линии: N3 - Овча купел - Левски Г и N4 - Гоце Делчев - Дружба 2.

Това съобщават от "Спаси София" в профила си във Фейсбук.

"Всички 4 нощни линии работят всеки ден и се движат на интервали от 60 минути. Картата за пътуване за цялата нощ е 2 лв. - далеч по-изгодно от такситата, което е най-голямото предимство на нощните автобуси. Тези с годишна карта за градския пък ползват нощните линии напълно безплатно - още една причина да се снабдите с такава.

През следващите месеци следват още подобрения - намалени интервали, нова трансферната спирка на по-централно място, линия N5 до Летище София и нощна трамвайна линия по трасето на трамвай 5.

Щастливи сме, че в края на тази трудна година, многогодишните ни усилия започват да дават сериозни и постоянни резултати за по-добър град. Пожелаваме на всички светли и спокойни празници!", съобщават още от "Спаси София".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари